eur:
389.35
usd:
361.2
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hivatalos: megvan Karácsony Gergely monentumos kihívója

Fekete-Győr András, a párt elnöke jelöltjük bemutatásakor azt mondta: a politikán kívülről érkezik, cégvezető, apa, a Nolimpia után csatlakozott a Momentumhoz, XIII. kerületi alapszervezeti elnök, véleményvezér.

Hivatalosan is megerősítette a Monemtum elnöke, hogy Kerpel-Fronius Gábor a párt főpolgármester-jelölje.

Fekete-Győr András közölte, a Momentum célja, hogy Tarlós István ellen csak egy jelölt álljon, ehhez a legjobb út az előválasztás, aki nyer az előválasztáson, szerinte jó eséllyel indul októberben a főpolgármester-választáson.

"30 napunk van hátra az előválasztásig. Addig megmutatjuk, van itt egy lelkes, felkészült közösség.
Kiderült, ő volt az egyetlen jelölt, aki szóba jött a pártban.

Kerpel-Fronius Gáborról a pártelnök azt mondta, a politikán kívülről érkezik, tapasztalt és bizonyított cégvezető, édesapa, a Nolimpia kampány után csatlakozott a Momentumhoz, amelynek egyik meghatározó alakjává vált, XIII. kerületi alapszervezeti elnök.

"30 napunk van hátra az előválasztásig. megmutatjuk, hogy van itt egy lelkes, felkészült közösség" - mondta a Momentum elnöke, hozzátéve, hogy Kerpel-Fronius Gábor volt az egyetlen jelölt a pártban.

A jelölt azt mondta, hogy vissza kell venni Fidesz-maffiától Budapestet, amely a lehetőségek városa, de a NER-ben nem tud kiteljesedni. A jelölt a lakhatási nehézségekről beszélt, illetve az ingatlanmutyikról, parkolási összefonódásról az MSZP és a Fidesz között, valamint a tömegközlekedés állapotáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×