eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Újabb figyelmeztetések felhőszakadás miatt

A hőség miatt csak az északi megyékre és a fővárosra, míg a felhőszakadás miatt csaknem az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre.

A napi középhőmérséklet az ország jelentős részén 25 fok körül vagy felett alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28-34 fok között valószínű. Késő estére 21 és 27 fok közé hűl le a levegő.

Kiemelték továbbá, hogy a délelőtti órákig helyenként, majd a déli óráktól többfelé, és estig akár több alkalommal is előfordulhat zivatar. Legjellemzőbb kísérőjelenség egyértelműen a nagy intenzitású eső lesz. Emellett néhol rövid ideig viharossá válhat a szél illetve kisebb jég is hullhat.

A felhőszakadás veszélye miatt Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×