eur:
394.07
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Páli László tetoválóművész munkahelyére indul kerékpárjával VIII. kerületi otthonából 2018. május 8-án. A Magyar Kerékpárosklub május 14-től június 10-ig tartja a Bringázz a munkába! kampányt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Ezen a hétvégén még ne akarjon bringával metrózni

Csúszik a tesztüzem, majd szólnak mikor lesz.

Még folyamatban van a metró vonalán tervezett kerékpárszállítási tesztüzem bevezetésének előkészítése, ezért arra június utolsó hétvégéjén még nem kerülhet sor - közölte a BKV.

Bolla Tibor, a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója.a múlt héten beszélt az InfoRádiónak arról, hogy június utolsó hétvégéjén ideiglenesen engedélyezhetik a bicikliszállítást a 4-es metrón.Akkor azt is elmondta, hogy még folynak a hatósági ellenőrzések, azoktól függ, mikor lehet a tesztüzem.

Most a BKV csak annyit közölt, hogy még nem.

Az európai példákon alapuló bicikliszállítás kísérleti bevezetésének helyszíne a lifttel akadálymentesen elérhető M4-es metró lesz. A pontos szállítási feltételekről az utasok a bevezetés időpontja előtt kapnak hivatalos tájékoztatást - írták közleményükben.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×