eur:
392.64
usd:
366.03
bux:
66508.74
2024. április 26. péntek Ervin
Combino villamos közlekedik a Nagykörúton 2017. szeptember 12-én. Forgalomba állt a hatodik, FUTÁR-rendszerrel és a biztonságosabb utazást elősegítő fedélzeti kamerarendszerrel felszerelt Combino villamos. Az eszközök telepítése folyamatos, várhatóan 2018 tavaszára mind a 40 forgalomban lévő szerelvény megjelenik az utazástervezőben, és kamerával felszerelve közlekedik majd a Nagykörúton, illetve az 1-es villamos vonalán.
Nyitókép: Bruzák Noémi

Rossz hír a budapesti autósoknak – újabb lezárások jönnek

Vízvezeték-rekonstrukció miatt további forgalomkorlátozások és útlezárások várhatók a 4-6-os villamos vonalán.

Hétfőn és kedden korlátozzák a forgalmat az V. kerületi Szent István körúton a Nyugati tér felé vezető irányban vízvezeték rekonstrukció előkészítő munkálatai miatt. A Szemere utca és a Nyugati téri felüljáró közötti szakaszon a belső sávot lezárják, a forgalom csak egy sávon haladhat majd – közölte a BKK.

A várhatóan szerdától augusztus végéig tartó vízvezetékrekonstrukciós-munka első üteme miatt a Szemere utca és a Bihari János utca közötti útpályát teljes szélességében lezárják. A közlekedés a villamosvágányon lesz lehetséges jelzőlámpás szabályozás mellett. A Jászai Mari tér és a Szemere utca között ideiglenes buszsávot alakítanak ki.

A rekonstrukcióhoz kapcsolódóan a későbbiekben további forgalomkorlátozásokra kell számítani, melyekről a BKK később részletes tájékoztatást ad.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×