eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: mavcsoport.hu

Változás a MÁV-nál: egy kattintás a jegyvásárlás

Egyszerűsödik az online jegyvásárlás a MÁV-Csoport honlapján, az új rendszer számos kedvezményt biztosít.

Június 20-tól úgynevezett "mentett bankkártyával" is lehet fizetni a MÁV-START online jegyvásárlási rendszerében - hívta fel a figyelmet a MÁV-Csoport szóvivője.

Gyorsabb fizetés rögzített bankkártyaadatokkal

A rögzített bankkártya adatainak megadása révén jóval egyszerűbb, gyorsabb, illetve kényelemesebb lesz az elektronikus jegyváltás, hiszen a fizetéshez szükséges adatokat egyszer kell csak rögzíteni, és nem kell újra és újra megadni.

A vásárlás végén egy gombnyomással előhívhatók az adatok, és akár több bankkártya is elmenthető egy fiókban, ezek közül a vásárlás végén csak ki kell választani a megfelelőt

- mondta Lőcsei Virág.

A tapasztalat azt mutatja, hogy az online jegyvásárlási rendszer dinamikusan bővül, egyre többen választják ezt a vásárlási formát.

Idén május végéig több mint 1 millió 350 ezer vásárlás történt már online, ez tavalyhoz képest 79%-os növekedést jelent. 2018-ban a fizető utasoknak csaknem 4%-a utazott már e-vonatjeggyel, ami 70%-os növekedés - mondta a szóvivő.

A szóvivő szerint aki megtapasztalja a rendszer előnyét, az ezt a szolgáltatást preferálja.

Kedvezmények

Lőcsei Virág azt is elmondta, hogy a szolgáltatás egyszerűsége mellett számos kedvezmény várja az utazóközönséget.

Ha valaki kinyomtatja az online vásárolt vonatjegyét, vagy bemutatja egy okoseszközön keresztül a vonaton, akkor 10%-os kedvezményt kap. Ha pedig olyan vonattal utazik, amely csúcsidőn kívül közlekedik és legalább 100 km-t tesz meg vele az utas, akkor ez a kedvezmény eléri a 20%-ot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×