INFORÁDIÓ 
2019. március 24. vasárnap
Gábor, Karina

városliget

parkoló

garázs

Megkezdték a városligeti mélygarázsok építését

Megkezdték a mélygarázsok építését a Városliget közelében. Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója az InfoRádióban azzal indokolta a lépést, hogy minél több zöld területet szeretnének kialakítani a környéken.

Az Állatkerti körúton 700, a Hermina úton 275, a Dózsa György úton pedig 800 férőhelyes földalatti parkolókat terveznek megépíteni. Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója úgy nyilatkozott: a környező utcák lakói kedvezményesen parkolhatnak majd. A négy emeletes, közel 30 000 négyzetméteres Dózsa György úti garázs vastag földréteggel és „látványos növényzettel” lesz borítva.

„Külön beállót kapnak a mozgássérültek járművei, a motorosok, az elektromos autók” – árulta el a vezérigazgató, aki hozzátette, hogy kerékpártárolót. sőt öltözőt is kialakítanak az építményben, hogy a park nyújtotta sportlehetőségeket kényelmesen vehessék igénybe az autóval érkezők. Hozzátette: remélhetőleg így tisztul a park levegője, csökken a zajterhelés és biztonságosabbá válik a gyalogosok és a kerékpárosok közlekedése is.

Kapcsolódó hang

Megkezdték a városligeti mélygarázsok építését
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018