eur:
393.14
usd:
366.54
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Újabb baleset, súlyos a helyzet a M1-esen

Szerda éjjel átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M1-es autópályán, csütörtökön hajnalban pedig tömegkarambol történt.

Egy kamion átszakította a szalagkorlátot az M1-es autópályán Tatabánya térségében az 59-es kilométerszelvényben szerda éjjel. A jármű az Ausztria felé vezető oldalon közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból a belső szalagkorlátnak ütközött, azt átszakította és az autópálya Budapest felé vezető oldalán állt meg, ahol a pályatestet teljes szélességében elfoglalja.

A műszaki mentés még nem zárult le. A rendőrség az autópálya Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárta. Tatabánya két csomópontja között az 1-es főútra terelik a forgalmat. A Tatabánya-Centrum csomópont előtt 2 km-es kocsisor torlódott fel, ezért érdemes már Tatánál letérni és csak Tatabánya-Óvárosnál visszamenni a pályára, mivel a 63-as km-nél a kialakult torlódásban újabb baleset történt. Hegyeshalom felé a belső sávot találják zárva az autósok, ott néhány száz méteres a sor - közölte az Útinform.

Csütörtök hajnalban a sztráda Budapest felé vezető oldalán a 63-as kilométerszelvénynél Tata térségében is baleset történt. Az elsődleges adatok alapján hat gépkocsi egymásnak ütközött, melynek következtében két személy sérült.

A balesettel érintett járművek a külső és belső forgalmi sávot elfoglalják. A forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávban halad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×