INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Kiderült, miben segít Ron Werber az LMP-nek

InfoRádió
Szél Bernadett, az LMP elnöke beszélt a jelöltjeik esetleges visszalépéséről és a Jobbikkal való együttműködés esélyéről.

A Magyar Nemzetnek adott interjújában kijelentette: a kampánylehetőségeik szűkösek, de így is felveszik a harcot a Fidesz „agyatlan sorosozásával” szemben. Oktatási, egészségügyi és béremelési programjukkal harcolnak.

Nem zárta ki, hogy jelöltjeik adott esetben visszalépjenek majd a „korszakváltást megtestesítő” indulók javára, de szerinte most nem ezekről kell beszélni. Elmondta: "Pillanatnyilag úgy állunk, hogy Gémesi Györggyel és pártjával, az Új Kezdettel fogunk együtt indulni. De most a legfontosabb, hogy mindenki kampányoljon. Mi vagyunk az első párt, amelynek megvan a 106 jelöltje, a listája, a programja, az első szövetségünket is megkötöttük".

Azt viszont leszögezte, hogy a Jobbikkal a jelenlegi formájában nem alkotnának koalíciót.

A Ron Werberrel történő együttműködésről elmondta: "Ahhoz kértünk tőle segítséget, hogy a mostani, meglehetősen cudar médiahelyzetben hatékony utcai jelenlétet tudjunk produkálni. A felkészülés már zajlik. Elég látványos lesz az a pillanat, amikor az LMP olyan kampányba kezd, amelyet már egy profi kampánytanácsadó segített. Ezt mindenki észre fogja venni".

A címlapról ajánljuk