eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Forgalommal szemben haladt az M3-ason, de más bajok is voltak vele

Ittas volt a sofőr, lejárt a jármű műszakija. A rendőrök kapcsolták le.

Hétfő este 22 óra körül az M3-as autópálya 181. kilométerszelvényében, Hajdúnánás közelében észleltek az autópályán dolgozó rendőrök egy forgalommal szemben haladó kamiont.

A jobb pályatesten Budapest felé közlekedő teherautót megkülönböztető fényjelzéssel megállították és igazoltatták a sofőrt, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott - írta honlapján a rendőrség. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a jármű műszaki engedélyének érvényességi ideje is lejárt.

A járőrök a 37 éves kisvárdai lakost további mintavételre előállították. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a férfival szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×