eur:
394.24
usd:
369.86
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Lázár János: többféleképp is lehet győzni

Egy órakor folytatódott a Fidesz tisztújító kongresszusa a Hungexpón, Budapesten.

Délelőtt Tarlós István, Schmitt Pál, Kövér László, Kubatov Gábor és Gulyás Gergely is beszélt, többek között a következő olimpiára való készülésről, a manipuláló sajtóról, az eddigi eredményekről és a választás tétjéről - összefoglalónkat itt olvashatják

A szavazás utáni első felszólaló Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter volt. Úgy látja, győzni többféleképpen lehet, így valódi alternatíva hiányában, vagy a kormányzati teljesítmény alapján is. A Fidesz nemcsak másokhoz képest, hanem a teljesítménye szerint is érdemes a választási győzelemre - mondta Lázár János, hozzátéve: "jobb ma egy bábellenzék, mint holnap egy bábkormány".

"Harmadszor nyerni történelmi felelősség. Harmadik kormányzati ciklussal új fejezet kezdődhet Magyarország történetében" - mondta Lázár János. Szerinte jó lenne, ha végre Magyarország nevethetne a végén.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×