eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Lakóháznak csattant egy autó

Lakóháznak csattant egy autó

A rendőrök elfogták azt a 28 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy lakóház kerítésének hajtott azzal az autóval, amit a tulajdonos engedélye nélkül vitt el.

Egy férfi telefonált a rendőrségre november 11-én 15:30 körül és elmondta, hogy Nyíradonyban, a Szénégető utcában beült egy nyitott, parkoló személyautóba, és a tulajdonos engedélye nélkül elhajtott a járművel, azonban pár méter megtétele után egy lakóház kerítésének ütközött.

Lakóháznak csattant egy autó

A nyíradonyi rendőrök a helyszínen megszondáztatták az elkövetőt, amely alkoholos befolyásoltságot mutatott. A helyi Gy. Dezsőt a helyszínen elfogták és előállították a Vámospércsi Rendőrőrse, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 38 éves férfi nem sérült meg a balesetben.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×