eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nem kaphatják meg a Népszabadság nevet a lap korábbi újságírói

A bezárt Népszabadság dolgozóinak egy részét képviselő egyesület azt kérte a Mediaworks elnök-vezérigazgatójától, hogy használhassák a Népszabadság elnevezést.

Elutasította a bezárt Népszabadság dolgozóinak egy részét képviselő egyesület kérését Liszkay Gábor, a Mediaworks elnök-vezérigazgatója. A lap névhasználati és kiadási joga így marad a kiadóé – mondta a Magyar Nemzetnek Kelen Károly, aki a Népszabadság Zrt. Dolgozóinak Egyesületét képviseli.

A korábban a kormánypárti Magyar Idők főszerkesztőjeként dolgozó Liszkay Gábor nem indokolta meg a döntést, annyit üzent, "nem áll módjában" átadni a jogokat.

A Mediaworks már korábban világossá tette, nem indítja újra az újságot, így elvileg nem lett volna akadálya, hogy átadja a márkanevet.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×