eur:
395.62
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Bevágódott a szombati riasztás: tapadó hó

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére szombat éjfélig:

ÓNOS ESŐ:

Ónos esőre előreláthatólag az esti, éjszakai órákban a keleti, északkeleti részeken (Szabolcs, Hajdú-Bihar, Békés) lehet számítani.

HÓ, TAPADÓ HÓ:

Az ország középső részén egy délnyugat-északkeleti sáv mentén további havazás várható. A holnap reggelig lehulló friss hó mennyisége többfelé 10 cm körül, felett alakul, egyes helyeken 15-20 cm-t is elérheti (erre a legnagyobb esély az Északi-középhegység előterében mutatkozik). Az Alföld még esős területein is a hideg levegő érkezésével kelet felé haladva egyre inkább havazás lesz a jellemző. A hó formája döntően tapadó hó lesz, csupán a magasabb területeken valószínű porhó. Szombaton a déli órákig az északkeleti megyékben várhatóan újabb 5 cm körüli friss hóréteg alakul ki.

(Megjegyzés: Az éjszakai órákban a Bakony magasabban fekvő vidékein az erős-viharos északnyugati szél hordhatja a havat.)

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×