eur:
388.53
usd:
360.78
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Tóbiás József: Folyamatos az MSZP megújulása

Folyamatos a megújulás az MSZP-ben - mondta Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. Szerinte ezért felesleges arról beszélni, hogy az önkormányzati választások eredményétől függően lesz-e átalakulás a párton belül.

A legtöbb változás az MSZP-ben zajlott a választások után, és most is folyamatos a pártban a megújulás - jelentette ki a frakcióigazgató.  Erre példaként az új minisztrelnök-jelölt állítását, a frakció megváltozott összetételét, az elnökségbeli váltásokat, a tagság életkorát, vagy az új generációk jelenlétét említette Tóbiás József.

A politikus szerint a közélet az önkormányzati választás után sem változik meg. Akármilyen színű is lesz a városok vezetősége, attól még nem épül új járda, több út, nem lesz jobb az egészségügyi ellátás, nem oldódik meg a devizahitelesek gondja, a kulturális élet, a közlekedés - sorolta a frakcióigazgató. Úgy véli, hiába a szép politikai beszédek és a hatalom megszerzése, a valóság úgyis utat tör magának, és ki fogja kényszeríteni az együttműködést.

Tóbiás Józsefnek az a véleménye, hogy azok az országok, vagy társadalmi csoportok, amelyek bezárkóznak, soha nem lesznek sikeresek.  A sikerhez a politikus szerint együtt kell működni a másik oldallal, tisztelni kell a másként gondolkodást, meg kell találni a közös utat. Jóllehet, ez mindig nehéz feladat - fűzte hozzá a frakcióigazgató.

Hanganyag: Hlavay Richárd

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×