INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Saját rendőrőrsöt kap Sajóbábony

Infostart / InfoRádió
Sajóbábonynak több körzeti megbízottat és saját rendőrőrsöt, Miskolcnak pedig készenléti zászlóaljat ígér az igazságügyi és rendészeti miniszter. A Fidesz megkésett látszatintézkedésnek tartja Draskovics Tibor szándékát.

A hétvégén Sajóbábonyban történtek után a borsodi rendőrség megerősítéséről beszélt Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter. A 3000 lakosú település saját rendőrőrsöt kap majd több körzeti megbízottal, míg a megyeszékely Miskolcnak készenléti zászlóaljat ígért a tárcavezető.

Mint ismeretes, Sajóbábonyban a hétvégén a lakossági fórumot tartó Jobbik rendezvénye után tettlegességig fajuló konfliktus alakult ki a feloszlatott Magyar Gárda tagjai és a helyi cigányok között.

Draskovics Tibort egyébként két borsodi képviselő szocialista politikus, Varga László és Gúr Nándor kereste meg kéréseivel.

Varga László az InfoRádiónak elmondta, hogy őt a sajóbábonyi polgármester már a mostani összecsapások előtt tájékoztatta igényéről.

A Fidesz alelnöke, Pelczné Gáll Ildikó megkésett látszatintézkedésnek tartja Draskovics Tibor szándékát.

A Fidesz alelnöke tűzoltómunkáról beszélt, szerinte a megyében már-már kezelhetetlen a szociális válság, ezzel pedig nem akar a mostani kormány foglalkozni.

Kapcsolódó hang

Varga László
 


Pelczné Gáll Ildikó
 


A címlapról ajánljuk