eur:
389.13
usd:
363.67
bux:
68201.18
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Orbán Viktor, a böllér - Képgaléria

Orbán Viktor disznókat vágott. Mint a pártelnök honlapján közzétett fotókból kiderül, a leölt állatok perzselésétől kezdve a kolbász ízesítéséig számos munkafolyamatot személyesen a Fidesz elnöke végzett el.

Az Orbán Viktor honlapján közzétett fotókon látható, hogy a vidám disznótoron Demján Sándor is részt vett, és a politikus családtagjai is segítettek. Nem hiányoztak a fotósok és az operatőrök sem, de ők nem a két leölt disznó körül serénykedtek.

Mint a politikus honlapján olvasható, a család felcsúti nyaralója egy három éve épült vályogház, ami hamarosan talán vendégszobákkal is bővülni fog. "Mielőtt hozzáfogtunk, napokig jártuk a falut, a környéket az építésszel, hogy felderítsük a helyi motívumokat, és azokhoz igazodva készítettük el a házat, vályogból" - nyilatkozta saját magának Orbán Viktor.

Vissza a múltba!

Nem akart modern építőanyagokat használni, ha egyszer a hagyományos technológiával, régi dolgokból is lehet ugyanolyan jót, sőt, jobbat csinálni. A ház alatti pincébe például 1757-ben készült tégla is került, de van olyan is, amelyik a lebombázott Lánchídból való. Egy másik tégla meg egy 120 éves macskalábnyomot őriz.

Orbán, a böllér

A politikus az udvaron álló falikútban szokta hűteni a dinnyét. Telente azonban inkább a saját kis műhelyét látogatja, ahol a sonkát, szalámit, kolbászt, valamint a disznóvágás nélkülözhetetlen eszközeit tárolja. Mint mondta: "szeretem a disznóvágásokat, szeretem azt a semmi másra nem hasonlító hangulatot".

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×