eur:
388.45
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Szonda: a népszerűséget nehéz visszaszerezni

Megállt a politikusok tekintélyvesztése a Szonda Ipsos legutóbbi felmérése alapján, ám az intézet véleménykutatási igazgatója szerint több időbe telik, amíg a politikusok visszanyerik a lakosság bizalmát. Závecz Tibor elmondta: a legnépszerűbb politikus Szili Katalin, a legnépszerűtlenebb pedig Molnár Lajos.

Megállt a politikusok jelentős tekintélyvesztése - derült ki a Szonda Ipsos felméréséből. Závecz Tibor véleménykutatási igazgató az InfoRádiónak elmondta: idő kell, amíg visszakapják a választók bizalmát a politikusok, mivel ez a folyamat sokkal lassabban zajlik, mint a népszerűségvesztés.

A Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója elmondta, hogy a listát Szili Katalin vezeti 51 ponttal, Dávid Ibolya, Göncz Kinga és Sólyom László előtt.

A legnépszerűtlenebb politikus Molnár Lajos egészségügyi miniszter, ebből is látszik, hogy a lakosság nehezen fogadja el az egészségügyi reformot - tette hozzá.

Závecz Tibor tudatta: Orbán Viktor megítélése 41 pontos, így a lista első harmadában található, míg Gyurcsány Ferenc 34 ponttal az utolsó negyedben áll.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×