eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hatmillió forint a műegyetemi tűz áldozatainak

Harmincezer dollárt, azaz csaknem hatmillió forintot gyűjtött össze decemberi jótékonysági koncertjével a washingtoni magyar nagykövet a budapesti műegyetemi tűzben elhunyt tűzoltók családjának.

Simonyi András csütörtökön adta át a pénzt a hozzátartozóknak a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokságon.

A washingtoni magyar nagykövetségen tavaly december elsején tartották azt a jótékonysági rock-koncertet, amelyen a diplomata zenekara játszott együtt amerikai diplomatákkal, biztonságpolitikusokkal, és ismert zenészekkel.

Az adományt tanúsító oklevelet a tűzoltó-parancsnokság szertárában egy olyan tűzoltóautó előtt adták át a hozzátartozóknak, amelyre Magyarország legsúlyosabb tűzoltó tragédiájában elhunyt Reppman Károly hadnagy, Pintér Gábor főhadnagy és Horváth Ákos hadnagy fekete keretbe foglalt fotóit tették.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×