eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Drámáról beszélt a meglepett új kormányszóvivő

Elsősorban a reformokkal kapcsolatos kommunikáció lesz a feladata az új kormányszóvivőnek, akit megleptek a személyét az elmúlt napokban ért támadások. Demcsák Zsuzsa hozzátette: felkészült a támadásokra, de így is érték meglepetések.

Demcsák Zsuzsa kormányszóvivő új munkájáról szólva közölte: a kormány kommunikációjában munkamegosztás lesz. Az aktuálpolitikai kérdések, a politikai csatározások Gál J. Zoltánhoz tartoznak majd, az ő feladata pedig a reformok érthető, emberi nyelvre való lefordítása, világos kommunikációja lesz.

"Szerencsés helyzetben vagyok, azok az emberek, akikkel együtt fogok dolgozni, rendkívül rátermettek, nagyon tehetségesek. Jó csapat jött össze, amely arra hivatott, hogy a kormányzati kommunikációt a lehető legjobban csinálja" - tette hozzá Demcsák Zsuzsa.

A kormányszóvivő tízéves televíziós múltjával, végzettségével, tapasztalatával és elhivatottságával indokolta felkérést, aminek "borzasztóan örült". Demcsák Zsuzsa hozzátette: ugyanakkor nem volt könnyű a döntés, hiszen az elmúlt három évben kétgyermekes családanyaként otthon volt.

A kormányszóvivő a személyét ért támadásokról azt mondta: férjével sokat beszélgettek erről, és próbáltak előre felkészülni a lehetséges támadásokra, de így is érték meglepetések. "Drámai váltás volt ez a korábbiakhoz képest" - közölte Demcsák Zsuzsa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×