eur:
393.11
usd:
363.29
bux:
0
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Tizenöt forintos kár egy tehénben, a rendőrség nyomoz

Tizenöt forintos kár miatt indított nyomozást a rendőrség, miután ismeretlenek megrongálták a fővárosi tehénparádé egyik kiállított darabját. Az alkotó is bajba kerülhet, ha bebizonyosodik, hogy megrongálta a pénzérméket.

A tehénparádé egyik V. kerületi helyszínén, a Vörösmarty téren egy olyan, aranyszínűre festett tehenet állítottak ki, amelyre egész felületén egyforintosokat ragasztottak.

A pénzérméket ismeretlenek elkezdték lekaparni a tehénszobor faráról, ahonnan mostanra összesen 15 darab egyforintos tűnt el. A helyszínen két rendőr dolgozott az ügyön, többek között ujjlenyomatokat próbáltak venni a műanyag szoborról.

Nem kizárt az sem, hogy az ügy kapcsán nyomozás indulhat a szobrot készítő művész ellen is, hiszen az egyforintosok felragasztása vélhetőleg kimeríti a pénzrongálás bűntettét.

Címlapról ajánljuk

Szerdára halasztották a férfiak triatlonversenyét

A párizsi olimpia illetékes szervezőbizottsága, a NOB és az egészségügyi hatóságok kedd reggel fél hat óra körül úgy döntöttek, hogy triatlonban a férfiak versenyét a vízminőség miatt szerdára halasztják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×