eur:
394.59
usd:
364.55
bux:
73449.75
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kisegítő járatokat indít a Malév Damaszkuszba

A menetrend szerinti járat mellett két kisegítő járatot indított a Malév Damaszkuszba. A légitársaság folyamatosan egyeztet a külképviseletekkel a további igényekről.

A szír fővárosból visszainduló három géppel összesen négyszáz utas érkezett Budapestre szerda reggel - közölte a Malév szóvivője.

Németh Krisztina elmondta: 89 utasnak Budapest volt az úti célja, a többiek elsősorban Németországba tartanak. A 89 utas mintegy fele magyar állampolgár. Sok csecsemő, gyermek is volt az utasok között, egész családok hagyják el Szíriát.

A szóvivő hozzátette: folyamatosan egyeztetnek a külképviseletekkel és az igényekre tekintettel továbbra is indítanak járatokat a térségbe.

Mindenkit elhoznak

Németh Krisztina kiemelte: mindenkit elhoznak, akinek érvényes Malév-jegye van, akár a damaszkuszi, akár a bejrúti járatra.

A szóvivő korábban azt közölte: a Malév csak abban az esetben indít járatot a libanoni fővárosba, ha a helyzet normalizálódik, illetve az utasok biztonsága garantált.

A rakétatámadás után a légikikötőt lezárták, az összes nemzetközi járatot törölték.

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×