eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hollywoodi mozisztárok reklámoznák Magyarországot?

A Tony Curtis nevével fémjelzett reklámfilm után a Magyar Turizmus Zrt. Ismét hollywoodi világsztárokat szeretne megnyerni egy-egy Magyarországot népszerűsítő reklámkampányhoz. Elsősorban olyan színészeket, akik már jártak az országban.

A Napi gazdaság úgy értesült, hogy a Tony Curtis-reklámfilm és -kampány után újabb nagy dobásra készül a Magyar Turizmus (MT) Zrt. A tervek szerint ugyanis olyan, elsősorban hollywoodi sztárt, sztárokat szeretnének megnyerni egy-egy Magyarországot népszerűsítő reklámkampányhoz, akik az elmúlt években itt forgattak, dolgoztak és jól érezték magukat - mondta Galla Gábor, az MT Zrt. vezérigazgatója.

A Népszabadság arról ír, hogy újabb büntetőeljárás indult a hónapok óta előzetes letartóztatásban lévő Tasnádi Péter ellen, akit fogva tartása óta tucatnyi bűntény elkövetésével gyanúsított meg a Nemzeti Nyomozó Iroda. A rendőrség szerint Tasnáditól 2004 májusában egy szorult helyzetben lévő szövetkezet vezetői védelmet kértek az elúszott befektetésüket visszakövetelő tagságukkal szemben. Tasnádi a rendőrség szerint úgy gondolta, minél inkább fenyegetve érzik magukat a szövetkezet vezetői, annál több pénzt adnak majd a védelemre. Tasnádi utasítást adott az emberinek, hogy egy telefonfülkéből egy, az alvilágban ismert személy nevében fenyegessék meg a szövetkezet vezetőit. A rendőrség szerint F. Attila és tasnádi megállapodott a szövetkezeti vezetők megzsarolásában, és hogy az így szerzett pénzen megosztoznak.

A Magyar Nemzet szerint negyedszerre is megpróbálkozik a Malév eladásával az ÁPV Zrt. Erre több jel is utal, hiszen a vagyonkezelő társaság a privatizációs törvénynek megfelelően tájékoztatta ebbéli szándékáról a szakszervezeteket, illetve közbeszerzési eljárást indított a Malév vagyonának felértékelésére.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×