eur:
394.01
usd:
365.63
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika társelnöke és miniszterelnök jelöltje a párt választási eredményváró rendezvényén tartott sajtótájékoztatón a budapesti Danubius Hotel Arenában 2018. április 9-re virradó éjjel.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Szél Bernadett: a küzdelem új minőségét kell megvalósítani

Az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelöltje szerint az eredmények azt mutatják, hogy sok mindent át kell gondolniuk - de hozzátette: nem a programjukat kell átgondolni, hanem annak közvetítését a választók felé.

Szél Bernadett vasárnap éjjel köszönetet mondott azoknak, akik elmentek és az LMP-re és az Új kezdet választási programra szavaztak, és megköszönte az értük dolgozók kemény munkáját is.

"A küzdelem új szintjét és új minőségét kell tudni megvalósítani, ez most kezdődik el" - mondta a politikus. Hozzátette: kétszer annyit kell küzdeni Magyarországért, mint amennyit eddig küzdöttek. A Megújuló Magyarország programon nem akarnak változtatni, de azon igen, ahogy a magyar polgároknak elmondják ezt a programot és ahogy megközelítik a választókat a program vállalásaival.

A szavazóikat arra kérte, hogy ne adják fel a küzdelmet, mert ez az eredmény azt mutatja, hogy még keményebben kell kiállni az országért, amit nagyon szeretnek. "A szekértáborokat felszámoljuk, az értékek mentén hasonlóan gondolkodó emberek megtalálják egymás társaságát és valódi változást visznek véghez az országban" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×