INFORÁDIÓ
2021. október 25. hétfő
Bianka, Blanka

lmp

2021.06.29. 16:51

Ungár Péter a Fudanról: két rossz eshetőség áll fenn

Úgy döntött a kormány és a fideszes parlamenti többség a Fudan Egyetemről, hogy még nem tárgyalt Kínával a beruházás finanszírozásáról – mondta Ungár Péter az InfoRádiónak. Az LMP országgyűlési képviselője adatigényléssel fordult a kormányhoz a beruházáshoz szükséges hitel részleteivel kapcsolatban. Azt a választ kapta, hogy a finanszírozás nem volt része az eddigi egyeztetéseknek.
2020.11.18. 20:16

Komoly vita bontakozott ki a választási törvény módosításáról

A parlament szerdán megkezdte az egyes választási tárgyú törvények módosításának vitáját, amelyben az előterjesztő igazságügyi tárca államtitkára egyebek mellett a kampányfinanszírozással kapcsolatos visszaélések visszaszorításának szándékával indokolta a javaslat benyújtását. A DK, az LMP és a Párbeszéd vezérszónoka egyaránt kifogásolta a módosítást és annak időzítését.
2020.11.09. 14:12

Így fogadta az ellenzék a kormányfő járványbejelentéseit

A koronavírus-járvány kezelése volt a központi témája a napirend előtti felszólalásoknak a parlamentben. A közösségi médiában és online sajtótájékoztatón reagáltak a pártok az Orbán Viktor által ismertetett legújabb járványügyi intézkedésekre.
2020.11.06. 14:18

Az ellenzéki pártelnökök zöme „nagyon is” elindulna egyéniben

Kész megmérettetni magát a 2022-es parlamenti választásokon az ellenzéki pártelnökök többsége – nyilatkozta az InfoRádió megkeresésére az MSZP, a PM és az LMP társelnöke. Mindannyian elsődlegesnek tartják ugyanakkor az előválasztások eredményét.
2020.10.28. 16:37

Elindult hosszú útjára az LMP klímanépszavazási kezdeményezése

A kérdést benyújtó Schmuck Erzsébet párttárselnök az InfoRádióban elégtelennek nevezte az Európa Parlament és a magyar kormány terveit, és azt mondta, a Föld élhetősége sokkal többe fog kerülni később, mint most, ezért kell cselekedni.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018