eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lőrincz Viktor, miután győzőtt az egyiptomi Mohamed Metwally ellen a férfi kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájának elődöntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Makuhari Rendezvényközpontban 2021. augusztus 3-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lőrincz Viktor olimpiai döntős – videó

Szerdán az aranyéremért küzdhet a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájában a fiatalabb Lőrincz fivér.

Elszánt tekintettel érkezett a szőnyeghez Lőrincz Viktor az egyiptomi Mohammed Metwally elleni elődöntőre. A magyar próbálkozott némileg többet, de aztán egy mögé kerülésért és földre vitelért a kétszeres Afrika-bajnok rivális kapott két pontot.

Az első kiemelt Lőrincz kitolta az egyiptomit, ezért kapott egy pontot. Metwallyt passzivitásért figyelmeztették, leküldték a szőnyegre, így 2–2-re változott az állás.

Tokió, 2021. augusztus 3.
Lőrincz Viktor (pirosban) az egyiptomi Mohamed Metwally ellen küzd a férfi kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájának elődöntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Makuhari Rendezvényközpontban 2021. augusztus 3-án. Lőrincz Viktor győzött és a döntőbe jutott.
MTI/Illyés Tibor
Lőrincz Viktor (pirosban) az egyiptomi Mohamed Metwally ellen. Lőrincz Viktor győzött és a döntőbe jutott. MTI/Illyés Tibor

Bő egy perc volt hátra, amikor a magyar tudott egy szép akciót indítani: Metwally a tusból kijött, de Lőrincz így is kapott négy pontot. Majd még egyet azután, hogy az ellenfél elveszítette a challenge-et.

Végül az egyiptomit még kétszer megintették, így Lőrincz Viktor 9–2-re nyert és került be a szerdai fináléba.

Ellenfele a fináléban az ukrán Belenjuk lesz.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×