eur:
398.56
usd:
365.46
bux:
0
2024. augusztus 5. hétfő Krisztina
A magyar válogatott játékosai a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vízilabdatornáján, a B csoportban játszott Magyarország - Japán mérkőzés előtt a Párizs melletti Saint-Denis-ben lévő Vizes Központban 2024. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Csak három sportágban versenyeznek magyarok hétfőn

Atlétikában, vitorlázásban és vízilabdában versenyeznek magyarok az olimpia (számunkra) legcsendesebb napján. Az eddigi napokhoz képest kevesebb magyar szerepel a párizsi olimpia tizedik versenynapján.

ATLÉTIKA. A délelőtti programban Klekner Hanga a rúdugrás selejtezőjében, míg Molnár Attila a 400 m férfi sík, Takács Boglárka pedig a 200 m női sík vigaszágán próbál továbbjutni. Ha ez a leggyorsabb magyar nőnek sikerül, délután az elődöntőben is versenyezhet.

VITORLÁZÁS. Érdi Mária és Vadnai Jonatán a marseille-i jachtkikötőben az éremfutamba kerülésért küzd, az utolsó két futamában. ILCA-6-ban a vasárnap sérülten is futamot nyerő Érdi Máriának erre szerényebb reménye van, Vadnai Jonatánnak ellenben kifejezetten jó. A tervek szerint délelőtt 11 órakor kezdődik a program.

VÍZILABDA. A férfi vízilabda-válogatott délben a szerbekkel játszik. Amelyik csapat győz, harmadik lesz a csoportban, amelyik nem, az negyedik. Mindkettő továbbjutó.

Az olimpiai éremtáblázatot itt, az eddigi érmeseket, eredményeket pedig itt tekinthetik meg.

Címlapról ajánljuk

Mi lesz a nyílt vízi úszással? - Több sportoló is megbetegedett, miután úszott a Szajnában

Egy belga és egy svájci triatlonistának kellett visszalépnie a versenyzéstől a jelentkező egészségügyi problémák miatt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×