eur:
396.69
usd:
367.11
bux:
73063.01
2024. augusztus 2. péntek Lehel
Andrásfi Tibor (j) és a venezuelai Rubén Limardo Gascón asszója a legjobb 16 közé jutásért a férfi párbajtőr egyéni versenyében a 2024-es párizsi nyári olimpián a Grand Palais kiállítócsarnokban 2024. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Úszás és férfi párbajtőr ma a középpontban - percről percre

Milák Kristóf és Kós Hubert is döntőért úszik.

2024.08.02. 09:45

Fábián Sára jól kezdett

A női 25 méteres pisztolylövés selejtezőjében Fábián Sára az első, Major Veronika a második csoportban lő. Fábián jól kezdett, az első 30 lövésének 9,7-es az átlaga, ezzel a húsz versenyző közül a második legjobb eredményt érte el.

2024.08.02. 09:07

Mikler Roland véd Dánia ellen - élőben

A magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnoki címvédő, az olimpián eddig hibátlan dánokkal játszik. Kövesse velünk az eseményeket!

2024.08.02. 08:31

Ő Kós Hubert, "a koronavírus hercege"

A párizsi olimpia első magyar aranyérmesének eddigi sportolói pályafutása, de akár egész élete is a tudatos építkezés biztos gyümölcsözőségéről szól, no meg arról, hogy ha jön a nagy lehetőség, nem a kérdések, hanem a válasz ideje jön el. Kós Hubert az éremátadón sem felejtette el, ki szorul a leginkább támogatásra, de nem ragaszkodik konkrét tervekhez a Los Angeles-i olimpiáig hátra lévő négy évben, Bob Bowman úgyis tudja, melyik számban lehet újra bajnok.

2024.08.02. 08:31

Ekkora jutalmat kapnak más országokban a sportolók az olimpiai érmekért

Magyarország kifejezetten a gáláns jutalmazók közé tartozik, de vannak olyan országok, ahol semmilyen pénz nem jár még az aranyéremért sem.

2024.08.02. 08:29

Szombatra halasztották a hullámlovaglók éremfutamát

Péntek helyett szombaton rendezik meg a hullámlovaglók versenyeinek záróküzdelmeit a párizsi olimpián. A Tahitin található Teahupo'o pályáján magyar idő szerint pénteken hajnalban, illetve reggel kellett volna megrendezni a férfi és női elődöntőt, bronzcsatát és döntőt. A szervezők azonban az időjárás miatt úgy döntöttek, hogy közép-európai idő szerint szombaton este 7-kor kezdődnek az elődöntők, a férfi finálé 22 órakor, a női pedig 23.12-kor lesz.

2024.08.02. 06:53

A magyarok pénteki programja

A férfi párbajtőr-válogatott, Halász Bence és a két vitorlázó lehet főszereplő a magyarok közül az olimpia pénteki versenynapján. A döntőbe jutásért versenyez Milák Kristóf és Kós Hubert.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: megváltozott, mit ért Ukrajna győzelem alatt

Seremet Sándor: megváltozott, mit ért Ukrajna győzelem alatt

Novemberben újabb békekonferenciát szervez Ukrajna, amire ezúttal Oroszországot is meghívná – jelentette ki az ukrán elnök. Volodimir Zelenszkij sajtóhírek szerint arról is beszélt, hogy ha "az ukrán nép is akarja", szóba kerülhet a területekről való lemondás, de erről elnökként ő nem dönthet. A helyzet értékelésére Seremet Sándort, a Magyar külügyi Intézet vezető kutatóját és az Eurázsia Központ szakértőjét kérte az InfoRádió.

Mikler Roland véd Dánia ellen - élőben

A magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnoki címvédő, az olimpián eddig hibátlan dánokkal játszik. Kövesse velünk az eseményeket!
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×