eur:
397.97
usd:
364.7
bux:
72218.86
2024. augusztus 2. péntek Lehel
Nyitókép: Pixabay

Külföldről is nézhető a neten a magyar olimpiai közvetítés - ezt kell hozzá tenni

Bárhol is nyaralnak éppen honfitársaink, magyar közvetítéssel szurkolhatnak, ha igénybe vesznek egy szolgáltatást.

A Miniszterelnökség és az IdomSoft Zrt. együttműködésében létrejött Nemzeti Virtuális Tér szolgáltatás révén azon magyar állampolgároknak sem kell lemondaniuk az olimpiai versenyszámok magyar közvetítéséről, akik külföldön nyaralnak vagy bármely egyéb okból külföldön tartózkodnak:

a szolgáltatás ugyanis lehetővé teszi, hogy Magyarország határain kívül is úgy vehessenek igénybe hazai digitális szolgáltatásokat, mintha fizikailag is az országhatáron belül tartózkodnának.

A szolgáltatás 2024 januárjában indult az nvt.gov.hu oldalon, a magyar közszolgálati média csatornáin sugárzott, a Nemzeti Virtuális Tér digitális megoldása nélkül csak az országhatáron belül látható sportközvetítéseket is lehet vele nézni. A felületet minden magyarországi elektronikus azonosító szolgáltatással (Ügyfélkapu, Ügyfélkapu+, Telefonos azonosítás, Arcképes azonosítás, eSzemélyi) rendelkező természetes személy elérheti, aki a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges ingyenes, egyszerűsített regisztrációt elvégzi a magyarorszag.hu-n.

Címlapról ajánljuk

portré
Ő Kós Hubert, "a koronavírus hercege"

A párizsi olimpia első magyar aranyérmesének eddigi sportolói pályafutása, de akár egész élete is a tudatos építkezés biztos gyümölcsözőségéről szól, no meg arról, hogy ha jön a nagy lehetőség, nem a kérdések, hanem a válasz ideje jön el. Kós Hubert az éremátadón sem felejtette el, ki szorul a leginkább támogatásra, de nem ragaszkodik konkrét tervekhez a Los Angeles-i olimpiáig hátra lévő négy évben, Bob Bowman úgyis tudja, melyik számban lehet újra bajnok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×