eur:
396.85
usd:
366.55
bux:
73069.77
2024. augusztus 2. péntek Lehel
Kós Hubert Európa-bajnoki bronzérmes válogatott úszó a Duna Arénában 2022. június 14-én, a magyarországi vizes vb kezdete előtt négy nappal. 191 ország jelezte részvételét a június 18-án kezdődő és július 3-ig tartó, a szervezők szerint elképesztően magas színvonalúnak ígérkező vizes világbajnokságon.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Díszpolgár lett a Párizsban elsőként magyar aranyat szerző Kós Hubert

Budapest II. kerülete büszke olimpiai bajnokaira, ezért Szilágyi Áron után most Kós Hubertnek is díszpolgári címet adományoznak.

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-posztjában jelentette be, hogy a kerület díszpolgári címet adományoz legújabb olimpiai bajnokának, Kós Hubertnek.

Mint írja, Buda büszke bajnokaira, ezért döntöttek úgy három éve, hogy valamennyi olimpiai aranyérmes polgárt díszpolgári címmel tüntetik ki, hogy így fejezzék ki büszkeségüket és elismerésüket. 2021-ben Szilágyi Áront érte ugyanez a megtiszteltetés.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc a nyugati–orosz fogolycseréről: mindkét fél sikerről beszél, ettől azonban nem várható pozitív változás

Kaiser Ferenc a nyugati–orosz fogolycseréről: mindkét fél sikerről beszél, ettől azonban nem várható pozitív változás

Vélhetően Németország eddigi ellenállásának megtörése eredményezte, hogy megvalósulhatott Törökországban a Nyugat és Oroszország közötti nagy fogolycsere – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense. Kaiser Ferenc szerint Oroszország és Fehéroroszország gyakorlatilag „terrorszervezetként" viselkedett a tárgyalások során.

Sós Csaba: Kós Hubert nyomasztó teherrel érkezett

Kós Hubert olyan fiatal, aki példakép lehet, és nem csak azért, mert olimpiai bajnok lett – mondta a párizsi játékok első magyar aranyérmeséről az úszóválogatott szövetségi kapitánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×