eur:
395.75
usd:
372.09
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Visszavonul a világ- és Európa-bajnok olasz műugró

Visszavonul Tania Cagnotto világ- és Európa-bajnok olasz műugró, aki egy-egy ezüst- és bronzérmet nyert a Rio de Janeiró-i olimpián.

A 31 éves versenyző Sydneyben, Athénban, Pekingben és Londonban is szerepelt az ötkarikás játékokon, de eddig minden alkalommal lemaradt a dobogóról, Rióban azonban 3 méteren szinkronban ezüst-, egyéniben pedig bronzérmet nyert.

"Boldog vagyok és nyugodtan vonulhatok vissza. Élvezem a pillanatot, mert legutóbb Londonban két éremről is csak nagyon kevéssel maradtam le" - nyilatkozta Cagnotto, akinek a szülei is válogatott műugrók voltak.

Hozzátette: a dobogós helyezésekkel beteljesült az álma, ezért már nem érez motivációt, hogy edzésben maradjon a következő olimpiáig, egyúttal elárulta, szeptemberben férjhez megy és új életet kezd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×