eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
„Le a kalappal Imre Géza előtt”

„Le a kalappal Imre Géza előtt”

Udvarhelyi Gábor, a vívók szövetségi kapitány szerint Imre Géza értékes ezüstérmet szerzett az olimpián.

„Elfogadtam volna az olimpia előtt is a második helyet a férfi párbajtőrözőktől. Imre Géza jól és magabiztosan vívott végig, és megérdemelte az ezüstérmet. Az aranyat is megérdemelte volna, de a dél-koreai rivális feljött, és ő vitte be az utolsó tust” – mondta nem sokkal a 15-14-re elveszített olimpiai finálé után.

A szakvezető abban nem kívánt állást foglalni, hogy a végén, négytusos vezetésnél mit kellett volna másként tennie a 41 éves vívónak.

„Erről Gézának kell ítélkezni. Ő harcolta ki, hogy döntős legyen, ő csinálta végig az egész napot. Le a kalappal a teljesítménye előtt. Tavaly világbajnok volt, most pedig ezüstérmes, mindenképpen főhajtást érdemel” – fejtette ki.

A csapatverseny során Dél-Korea lesz az első ellenfél vasárnap. Udvarhelyi Gábor szerint az egyéniből nem lehet következtetéseket levonni, mert a csapatok küzdelme teljesen más.

„Nehéz ellenféllel kezdünk, de remélem, hogy az egész csapatnak sikerül visszavágni a mostani döntőért” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

Hol tart a Magyar Bankszövetség digitalizációs javaslatának implementációja? Pontosan hogyan kell értelmezni a 15 perces lakáshitel koncepcióját? Milyen pozitív, hosszú távú hatása lehet a júniusban induló otthonfelújítási támogatási programnak, és milyen gyermekbetegségek ütközhetnek ki a megvalósítás közben? Milyen hatást gyakorol a CSOK Plusz a lakáshitelezésre, meddig lehet fenntartani a jelenlegi kamatszinteket, ha nem csökkennek a hosszú oldali hozamok, és hol van az AI jelenlegi helye a lakossági bankolásban? Többek között ezekről a kérdésekreől beszélt Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese, a Magyar Bankszövetség alelnöke a Portfolio Checklist podcastjéban, amelyet a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciára kitelepült stúdióban rögzítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×