eur:
393.63
usd:
369.03
bux:
65691.74
2024. április 23. kedd Béla

Megérkezett Rio de Janeiro államba az olimpiai láng

Megérkezett a Rio de Janeiro államban lévő Paratyba az olimpiai láng - adta hírül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja.

Mintegy 150 fáklyavivő futott a lánggal Sao José dos Campostól, a paravilágbajnok sprinter, Veronica Hipólito is köztük volt. Az esemény egybeesett a város 249. évfordulójának megünneplésével, mely a település parkjában lévő olimpiai üst meggyújtásával és Maria Rita énekesnő koncertjével ért véget.

A láng április 21-én lobbant fel a játékok szülőhelyén, a görögországi Olümpiában. A fáklya május 3-án érkezett meg Brazíliába, hogy - miként 80 éve minden olimpia előtt - megkezdje 90 napos útját. Az olimpiai láng Brazíliában 36 ezer kilométert tesz meg, 329 várost érint, a váltóban 12 ezer futó vesz részt, míg végül a fáklya jövő pénteken megérkezik az olimpia megnyitójára, a Maracana Stadionba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×