eur:
399.84
usd:
364.97
bux:
74161.03
2024. október 9. szerda Dénes
Jürgen Klopp, a Liverpool FC vezetőedzője az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában játszott Liverpool FC-Wolverhampton Wanderers mérkőzés után a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. május 19-én. A szakember a bajnokság végeztével távozik a Liverpooltól.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Aláírt: eldőlt Jürgen Klopp jövője

A Red Bull nemzetközi sportigazgatójaként dolgozik tovább Jürgen Klopp, aki az előző szezon végén távozott a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának a kispadjáról.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a német szakember négyéves szerződést írt alá a céggel, és január elsején áll munkába.

Az osztrák energiaital-vállalatnál a nemzetközi futballhálózat stratégiai vezetője lesz, és tevékenysége minden támogatott klubot érint majd, így a Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló német RB Leipziget, az osztrák RB Salzburgot, az amerikai MLS-ben szereplő New York Red Bullst, a brazil Bragantinót és a japán Omiya Ardiját – írja az atv.hu.

A Red Bull előző nemzetközi sportigazgatója Oliver Mintzlaff volt, de amióta ő ügyvezető lett, a poszt betöltetlen.

Az 57 éves Klopp 2015-ben szerződött a Borussia Dortmundtól a Liverpoolhoz, amellyel 2019-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját, a klubvilágbajnokságot és az Európai Szuperkupát, egy évvel később pedig angol bajnok lett, majd 2022-ben az FA Kupát és a Ligakupát is elhódította.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Éles hangon válaszolt a magyar kormányfő az EU-elnökségi programbeszédére reagálók felszólalásaira. Kritizálta az Európai Bizottság elnökét és a néppárti frakció vezetőjét is. Kitért arra is, hogy Nyugat-Európában hány orosz dolgozik országonként, és hogy miként kereskednek "fedett módon" az oroszokkal EU-tagállamok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 9. 08:49
×
×
×
×