eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
A későbbi győztes Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás döntőjében az úszó országos bajnokságon a Duna Arénában 2024. április 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Milák Kristóf 18 részes feladat előtt

Milák Kristóf 200 méteres pillangójára igazán kíváncsi Virth Balázs az Európa-bajnokságon.

Virth Balázs értékelte úszóit, majd kitért Milák Kristófra is az SzPress Hírszolgálat írása szerint.

„Egészen más feladat, más fokozatú terhelés vár az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kristófra, mint az országos bajnokságon és a Mare Nostrum sorozatba tartozó nemzetközi versenyeken, ahol számonként két-két alkalommal kellett rajtolnia, most viszont Belgrádban már eggyel többször.

Ez pedig azt jelenti, hogy

várhatóan 18 úszás feladatát kell megoldania,

amire nagyon régen vállalkozott. Jelenlegi felkészültségének fokát az fogja minősíteni, hogy abban a számban, nevezetesen a 200 pillangón, ahol ő a világcsúcstartó, a döntőben képes lesz-e megjavítani az idei legjobb idejét” – mondta a születésnapos mesteredző.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×