eur:
396.02
usd:
370.02
bux:
0
2024. június 26. szerda János, Pál
Juhász Dorka, a Connecticuti Egyetem játékosa nyilatkozik a sajtó képviselőinek, miután az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban (WNBA) szereplő Minnesota Lynx leigazolta a pécsi születésű, 23 éves Juhászt a New Yorkban rendezett eseményen 2023. április 10-én. A draftolás során a liga csapatai választhatnak a bajnokságba újonnan érkező játékosok közül. Ezek általában az amerikai egyetemi rendszerből érkező kosárlabdázók, de nemzetközi játékosok is nevezhetnek.
Nyitókép: MTI/AP/Adam Hunger

Ismét Amerikában a gyönyörű magyar sztárkosárlabdázó

Juhász Dorka négy ponttal, négy lepattanóval és egy assziszttal vette ki a részét a Minnesota Lynx szombati hazai sikeréből az észak-amerikai profi női kosárlabdaligában.

Az olasz Familia Schióval bajnoki ezüstérmet nyert magyar erőcsatár most tért vissza a csapathoz, és a New York Liberty ellen már pályára is lépett, több mint 17 percet játszott a 84-67-re megnyert mérkőzésen.

A 24 éves válogatott kosaras tavaly mutatkozott be a WNBA-ben. Első szezonjában 38 mérkőzésen átlagban 6 pontot, 6,5 lepattanót és 2,6 gólpasszt ért el, s az idény végén beválasztották liga újonc ötösébe.

A Lynx négy meccsen van túl az alapszakaszban, egy vereség mellett ez volt a harmadik sikere.

Címlapról ajánljuk
Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Az EP-választás megmutatta a német politikai erőviszonyokat, a kormánypártok kisebbségbe kerültek, de így sem számít előre hozott választásokra Kiss J. László. A Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az AfD jövőjéről, a lehetséges kancellárjelöltekről és arról, hogy a sorkötelezettség miért nem nyerő téma Németországban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×