eur:
396.39
usd:
369.98
bux:
69557.68
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Juhász Dorka, a Connecticuti Egyetem játékosa nyilatkozik a sajtó képviselőinek, miután az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban (WNBA) szereplő Minnesota Lynx leigazolta a pécsi születésű, 23 éves Juhászt a New Yorkban rendezett eseményen 2023. április 10-én. A draftolás során a liga csapatai választhatnak a bajnokságba újonnan érkező játékosok közül. Ezek általában az amerikai egyetemi rendszerből érkező kosárlabdázók, de nemzetközi játékosok is nevezhetnek.
Nyitókép: MTI/AP/Adam Hunger

Ismét Amerikában a gyönyörű magyar sztárkosárlabdázó

Juhász Dorka négy ponttal, négy lepattanóval és egy assziszttal vette ki a részét a Minnesota Lynx szombati hazai sikeréből az észak-amerikai profi női kosárlabdaligában.

Az olasz Familia Schióval bajnoki ezüstérmet nyert magyar erőcsatár most tért vissza a csapathoz, és a New York Liberty ellen már pályára is lépett, több mint 17 percet játszott a 84-67-re megnyert mérkőzésen.

A 24 éves válogatott kosaras tavaly mutatkozott be a WNBA-ben. Első szezonjában 38 mérkőzésen átlagban 6 pontot, 6,5 lepattanót és 2,6 gólpasszt ért el, s az idény végén beválasztották liga újonc ötösébe.

A Lynx négy meccsen van túl az alapszakaszban, egy vereség mellett ez volt a harmadik sikere.

Címlapról ajánljuk

Jens Stoltenberg: atomfegyverek készenlétbe helyezéséről egyeztetnek a NATO-tagországok

Konzultációk zajlanak a szövetség tagjainak körében olyan rakéták készenlétbe állításáról, amelyek jelenleg tárolókban vannak - közölte a NATO a főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Új botrány pattant ki von der Leyen körül, titkos paktum miatt bukhat az EU vezetője

Új botrány pattant ki von der Leyen körül, titkos paktum miatt bukhat az EU vezetője

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a hírek szerint késlelteti egy hivatalos uniós jelentés elkészítését, amely bírálja Olaszországot a médiaszabadság korlátozásáért, mivel Róma támogatását kéri második ciklusához. Négy tisztviselő szerint az éves jogállamisági jelentést, amelyet július 3-án kellett volna jóváhagyni, elhalasztották az új bizottsági elnök kinevezéséig. Ez a szokatlan halasztás aggodalmakat keltett azzal kapcsolatban, hogy politikai indíttatású, mivel von der Leyen újraválasztási pályázatához olyan uniós vezetők támogatására van szüksége, mint Giorgia Meloni olasz miniszterelnök. Az EB-elnök második ciklusát bukhatja az ügy miatt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×