eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Szuzuka, 2012. október 5.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a szuzukai pályán 2012. október 5-én. A futamot október 7-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Megszólalt egykori csapattársa – szomorú dolgokat mondott Michael Schumacherről

Johnny Herbert, aki a hétszeres világbajnok csapattársa volt a Benettonnál, úgy tudja, hogy nem javult Schumacher állapota a tíz évvel ezelőtti síbalesete óta.

Michael Schumacher állapotáról a 2013-as síbalesete óta nagyon kevés információ látott napvilágot. Most egykori csapattársa, Johnny Herbert árulta el, hogy mit tud a Forma–1 hétszeres világbajnokának mindennapjairól – írja a Magyar Nemzet.

Johnny Herbert 1995-ben a Benettonnál Schumacher csapattársa volt. "Olykor-olykor hallok róla egy s mást, de csak másodkézből. Az F1 berkein belül azt beszélik, hogy Michael leül az asztalhoz vacsorázni, de nem tudom, hogy tényleg így van-e. Csak a sorok között próbálok olvasni" – mondta a brit expilóta.

Herbert hozzátette, Schumacher családja úgy jár el, mint annak idején a családfő. "Érthető módon nem hallottunk róla sok mindent. Ez már versenyzőként is jellemző volt Michaelre, mindig óvta a magánéletét. De azt hiszem, hogy az elmúlt években nem úgy alakult a sorsa, ahogyan azt mi, akik ismertük, illetve a szurkolók világszerte szerették volna. Mindannyian azt szeretnénk hallani, hogy jó irányba haladnak a dolgai" – mondta Herbert.

A volt csapattárs ennél merészebb következtetéseket is levont: "Mivel nem osztanak meg semmi információt róla, azt feltételezhetjük, hogy jelen pillanatban nincs esélye a felépülésre. Az én véleményem az – de hangsúlyozom, hogy ezt csak én gondolom így, a családjától nem hallottam semmit erről –, hogy sajnos valószínűleg nem javult az állapota a baleset után. Feltételezem, hogy a család arra vár, hogy a tudomány előálljon valamivel, ami visszahozná közénk a régi Michaelt."

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×