eur:
389
usd:
363.52
bux:
68032.47
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Bobby Charlton világbajnok angol labdarúgó emlékére elhelyezett virágcsokrok a manchesteri Old Trafford Stadionnál 2023. október 24-én, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport harmadik fordulójában játszott Manchester United - FC Köbenhavn mérkőzés kezdete előtt. Bobby Charlton 2023. október 21-én 86 éves korában hunyt el.
Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

Fatális baleset okozta a futball-legenda halálát

A halottkém most hozta nyilvánosságra Bobby Charlton halálának körülményeit.

Október 21-én, 86 éves korában meghalt Sir Bobby Charlton, az angolok világbajnok labdarúgója, a Manchester United klublegendája. A halottkém most nyilvánosságra került jelentése szerint baleset történhetett – írja a 24.hu.

A vizsgálat szerint Sir Bobby Charlton egy, a demenciában szenvedő betegek ellátására szakosodott knutsfordi idősek otthonában élt, ahol balesetet szenvedett.

A meghallgatáson elmondták, hogy a székéből felállva elvesztette az egyensúlyát, és egy ablakpárkánynak, majd radiátornak esett. Az orvosi vizsgálat során nem észleltek látható sérüléseket, ám néhány nappal később duzzanatot észleltek a hátán, így kihívták a mentőket.

A kórházban a mellkasröntgen és a CT-vizsgálat kimutatta, hogy bordatörése és tüdőgyulladása volt, öt nappal később pedig meghalt.

A vezető halottkém, Jacqueline Devonish arra a következtetésre jutott, hogy a futball-legenda halála véletlen baleset volt.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×