eur:
380.26
usd:
351.25
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Gangl Edina (k) a női vízilabda torna negyeddöntőjében, a Magyarország - Olaszország mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 22-én. A magyar válogatott 7-6-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Újra kopogtat a válogatott öltözője ajtaján egy régi kapus

Gangl Edina önállóan edz szülése után, hiányzik neki az új korszakot kezdő női vízilabda-válogatott.

Gangl Edina Európa-bajnoki arany-, világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes vízilabdakapus szívesen visszatérne a magyar válogatottba.

"Nagyon gyorsan sikerült nagyon jó formába kerülnöm. Számomra is meglepetés volt, hogy ennyi idő után így tudok védeni" - nyilatkozta kedden az M1 televízióban a 33 éves sportoló, akinek öt hónappal ezelőtt gyermeke született.

A görög PAOK játékosa elmondta, hogy csapata Szalonikiben edz, ő viszont Athénban van, de az Euroliga-szereplő Alimosz NAC Betsson együttesénél tréningezhet reggelenként. Ilyenkor egy kiváló kapusedzővel nagyon hasznos gyakorlatokat végez.

"Tudok olyan formába kerülni, hogy az megfelelő legyen a válogatottban. Nem rajtam múlik, mert én beleteszem a munkát, de nem élem bele magamat, mert akkor csalódás lenne, ha mégsem..." - fogalmazott Gangl.

Hozzáfűzte, öröm számára, hogy továbbra is játszhat, a szerződése egy szezonra szól, egyéni célja pedig az, hogy végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson.

"Nagyon örülök, hogy egy kicsit kiszakadtam a magyar közegből, és egy új kultúrát, új vízilabdakultúrát, új embereket ismertem meg. Ez teljesen feltöltött. Magyarországon el vagyunk kényelmesedve, nagyon jó helyzetünk van, minden alánk van téve" - fogalmazott Gangl, aki 2021-ben igazolt Görögországba, és előbb a Glyfada játékosa volt, most pedig már kapusedzőként is tevékenykedik.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Történelmi csúcson a magyar tőzsde, ütik a techóriásokat

Történelmi csúcson a magyar tőzsde, ütik a techóriásokat

Kisebb emelkedés is elég volt ahhoz, hogy új történelmi csúcsra érjen a magyar tőzsde - utoljára idén szeptemberben volt csúcsdöntés a BUX-nál. A nap folyamán egyre feljebb került a magyar tőzsde, amit többek között a Magyar Telekommal kapcsolatos kedvező fejleményeknek is lehet köszönni. Eközben az európai piacokon inkább az oldalazás a jellemző, ám a 2024-es amerikai kamatcsökkentéseket árazva új történelmi csúcson van az arany árfolyama, miközben a kriptovaluták is raliznak ma. Az amerikai tőzsdéken rossz hangulatban zajlik a kereskedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×