eur:
389.34
usd:
361.61
bux:
68034.28
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A debreceni Dzsudzsák Balázs (b) a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. március 2-án. Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC 1-3.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Ki gondolta volna, ezt is pénzzé teszi Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs az FTC elleni idegenbeli meccsen megsérült és néhány hétig gipszet is kell viselnie. A játékos jótékonysági licitre bocsájtja a csapat által aláírt, immár ereklyét.

A DVSC Instagram-bejegyzésében számolt be arról, hogy Dzsudzsák Balázs licitre bocsájtja a gipszét - vette észre a helyi lap.

A focisták csapatkapitánya a Ferencváros elleni győzelem során szenvedett csuklótörést. A játékos elhagyhatta a gipszét, melyet aláíratott az együttes valamennyi tagjával.

A kezdő licit 200 ezer forint, amit maga a csapatkapitány ajánlott fel. A licitet a május 30-án, kedden 12 órakor érvényben lévő legmagasabb ajánlat nyeri - írják a bejegyzésben.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×