eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Stockholm, 2017. május 24.Az angol Manchester United egyik szurkolója zászlót lenget a stockholmi Friends Arénában, mielőtt elkezdődik a csapata mérkőzése a holland Ajax Amsterdam ellen a labdarúgó Európa Liga döntőjében 2017. május 24-én. (MTI/EPA/Georgi Licovszki)
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Felfoghatatlan ajánlat érkezett a Manchester Unitedre

A Qatar Islamic Bank elnöke, a katari elnök testvére Dzsasszim sejk és az INEOS tulajdonosa Jim Ratcliffe is ajánlatot tett a Manchester Unitedre.

Brit lapok úgy tudják, hogy az április 28., este 10 órás határidőig ketten tettek ajánlatot a Manchester Unitedre: Dzsasszim katari sejk és az INEOS tulajdonosa Jim Ratcliffe.

A Qatar Islamic Bank elnöke a klubra tett végleges ajánlatát percekkel az esti 10 órás határidő előtt erősítette meg, amelyet a hivatalban lévő Glazer család a harmadik licitkör végén szabott meg, és nem sokkal később Sir Jim Ratcliffe, az INEOS tulajdonosa is benyújtotta a saját ajánlatát – írja a Portfolio a Sky Sports-ra hivatkozva.

Dzsasszim sejk állítólag 5 milliárd fontot meghaladó ajánlatot tehetett, ezzel

a Manchester United lehet minden idők legdrágább sportklubja,

meghaladva az NFL-ben szereplő Washington Commanders 4,8 milliárd fontos értékét is.

Jim Ratcliffe ajánlatában a hírek szerint az szerepelhetett, hogy a United részvényeinek alig több mint 50 százalékát vásárolná meg, így a jelenlegi nagytulajdonos, a Glazer család közel 20 százalékos kisebbségi részesedés tartana meg, és azzal még mindig bizonyos mértékű befolyást gyakorolna a csapatra.

A gazdasági lap emlékeztet, hogy a Manchester United tőzsdén jegyzett sportklub, a vállalat piaci értéke 2,6 milliárd font, ezzel messze a legértékesebb tőzsdén jegyzett focicsapat, a második legnagyobb piaci értékű csapat a Juventus 620 millió font kapitalizációval.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×