eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Újpesti szurkolók az OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Ferencváros - Újpest FC labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2016. szeptember 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Derbi: 2697 nap után szépíthet ősi riválisa ellen az Újpest

Hétfő este rendezik a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának rangadóját, az Újpest és a Ferencváros derbijét, a találkozóról a lila–fehérek hivatalos honlapja gyűjtött össze néhány érdekességet.

Az ünnepnapon sorra kerülő összecsapás a két ősi rivális 238. mérkőzése lesz a magyar élvonalban, az örökmérleg nyelve a Ferencváros felé billen, 114 győzelem, 62 döntetlen mellett 61 Újpest-siker született.

A szeptemberi első felvonáson a zöld–fehérek vendégként kiütéses, 6–0-s győzelmet arattak, hazai környezetben pedig 3–1-re diadalmaskodtak.

A fővárosi rivalizálásban évek óta hatalmas a ferencvárosi dominancia, az Újpest 2697 nap után győzheti le újra a zöld–fehéreket, legutóbb 2015 decemberében, a Groupama Arénában nyert a gárda, amely a Szusza Ferenc Stadionban 2014 szeptembere óta vár egy újabb sikerre – olvasható egyebek mellett az Újpest FC honlapján.

Az Újpest–Ferencváros rangadót hétfőn 18.00-tól az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×