eur:
389.1
usd:
361.49
bux:
68733.55
2024. május 7. kedd Gizella

Lévai Zoltán Eb-bronzérmes

Moldovai ellenfele sérülés miatt visszalépett.

A kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában szereplő Lévai Zoltán bronzérmet nyert szombaton a zágrábi birkózó Európa-bajnokságon.

A BHSE 27 éves versenyzője pénteken azeri, majd grúz rivális legyőzésével az elődöntőbe jutott, ott viszont nagy csatában kikapott a szerbiai Nemes Viktortól. A harmadik helyért a moldovai Alexandrin Gutuval kellett volna megküzdenie szombaton, de riválisa sérülés miatt nem állt ki a meccsre.

A tavaly világbajnoki, 2020-ban Európa-bajnoki ezüstérmes Lévai a magyar küldöttség ötödik érmét nyerte a horvát fővárosban. Korábban a nőknél Bognár Erika (55 kg) és Orsós Sztálvira (53 kg) második, a szabadfogásúaknál Bajcajev Vlagyiszlav (97 kg) és Ligeti Dániel (125 kg) harmadik lett.

Szombaton még Takács István a kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájának döntőjében lép szőnyegre.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×