eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Prenga Herdi, a Honvéd (b) és Goure Bi Irie Fernand, az UTE (j) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Budapest Honvéd-Újpest mérkőzésen a Bozsik Arénában 2023. április 21-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A végén még bent marad az Újpest

Az Újpest a bennmaradás szempontjából fontos mérkőzésen 1-0-ra győzött a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyitómérkőzésén.

A házigazda csapat ezzel maradt az utolsó előtti, kiesést jelentő pozícióban, az Újpest kilenc pontra távolodott el riválisától a tabellán, nagy lépést téve az első osztályú tagsága megőrzése felé.

Budapest Honvéd-Újpest FC 0-1 (0-0)

Bozsik Aréna, 6284 néző, gólszerző: Gouré (89.)

Budapest Honvéd:

Szappanos - Prenga, Lovric, Capan - Eördögh (Doka, 62.), Mitrovic, Gomis (Keresztes, 84.), Tamás (Benczenleitner 72.) - Ennin (Zsótér, 72.), Lukic, Kocsis (Jonsson, 62.).

Újpest FC:

Nikolic - Pauljevic, Hall, Anculasz, Kastrati - Onovo, Boumal (Mack, 92.) - Csoboth (Diaby, 93.), Mörschel (Jakobi, 62.), Varga Bal. (Antonov, 62.) - Gouré (Ambrose, 92.).

A bennmaradás szempontjából fontos fővárosi derbi - a felek 221. bajnoki összecsapása - a pályát borító füst miatt háromperces csúszással kezdődött. A Honvéd kezdett jobban és veszélyesebben, de igazán nagy helyzetet nem tudott kidolgozni, miként a vendég együttes sem, miközben a félidő közepére kiegyenlítetté vált a játék.

A fordulást követően sem sorjáztak az ígéretes kísérletek, rendre rosszul sikerültek az utolsó passzok vagy a befejezések, az utolsó tíz perchez érkezve kellett az első bravúrt bemutatnia Nikolicnak.

A hajrában kitámadott a Honvéd, ezt pedig egy végsőkig kijátszott kontrával kihasználta az Újpest, amely ebben a párharcban a 108. bajnoki győzelmét aratta, 55 döntetlen és 58 Honvéd-siker mellett.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×