eur:
390.94
usd:
365.92
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Vinicius Junior, a Real Madrid (b) és Mateo Kovacic, a Chelsea játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a londoni Stamford Bridge Stadionban 2023. április 18-án.
Nyitókép: Vinicius Junior, a Real Madrid (b) és Mateo Kovacic, a Chelsea játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a londoni Stamford Bridge Stadionban 2023. április 18-án. MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

BL-elődöntős a Madrid és a Milan is

A Real Madrid 2-0-ra verte a Chelsea-t, a Milan 1-1-re végzett a Napolival, egyaránt idegenben. A két mai vendégcsapat jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0: A Chelsea kezdő csapata: Kepa - W. Fofana, Thiago Silva, T. Chalobah - James, Kanté, E. Fernandez, Kovacic, Cucurella, Gallagher - Havertz. Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Camavinga - Kroos, Valverde, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-0: A nápolyi kezdő tizenegy: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui - Lobotka, Ndombelé, Zielinski, Politano, Kvarachelia - Osimhen. AC Milan: Maignan - Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez - Krunic, Tonali, Brahim Diaz, Bennaszer, Rafael Leao - Giroud.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0: A 11. percben a Kékek előtt adódott az első nagy helyzet. Ngolo Kanté 12 méterről lőhetett kapura, mégpedig meglehetősen tisztán. Eltörte a labdát, nem jelentett veszélyt a kapura.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-0: A nápolyiak fölényével telt az első tíz perc, de így volt ez a San Siróban is, múlt szerdán.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-0: A 22. percben büntetőhöz jutott a Milan, Olivier Giroud lövését azonban kivédte Meret.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0: Átvette a Madrid a játék irányítását. Vinícius Júnior lövését Kepa kivédte.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0: A 32. percben Luka Modric kiszorított helyzetből jól lőtt, Kepa megint védett.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-0: Giroud és Meret újabb párharcát megint az olasz kapus nyerte. A francia világbajnok eldönthette volna a továbbjutást bő félóra alatt.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-0: Ritka az ilyen, a 34. percben kettőt is cserélnie kell a Napolinak sérülés miatt. Politano és Mário Ruí lement, Lozano és Oliveira álltak be.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0: Luka Modric kitűnő beadását Vinícius Júnior rosszul találta el a kapuval szemben, nyolc méterről mellé lőtt.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0: A 45. percben Cucurella az öt és felesről leadott lövésébe elképesztő bravúrral vetődött bele Courtois.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-1: Olivier Giroud a harmadik helyzetét már belőtte. A 43. percben Rafael Leao szinte a saját tizenhatosától végigvitte a labdát, középre passzolt, a francia középcsatár pedig ezt már nem hagyta ki. Összesítésben már 2-0 a Milannak.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0: Jól kezdte a Chelsea félidőt, de Kanté kihagyta a legjobb helyzetet.

CHELSEA–REAL MADRID 0-1: Rodrygo megindult, Viníciushoz passzolt, aki visszaadta a közben középre befutó honfi-, klub- és csatártársnak a labdát, aki hat méterről a kapuba lőtt. 3-0 a Madridnak összesítésben.

CHELSEA–REAL MADRID 0-1: Három csatárt is beküldött Lampard, Joao Félix, Mudrik és Sterling is a pályán.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-1: Oliveira nagyon jó helyzetből fejelt kapu mellé. Egyenlíthetett volna a Napoli.

CHELSEA–REAL MADRID 0-1: Mason Mount a Kékek negyedik cseréke, Havertz ment le.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2: Hosszú passzolgatás után Vinícius kapott labdát, nagyon jól tette középre, Valverde még jobban robbant rá, a labdaátvétellel helyzetbe került, de középre tolta, még tovább a labdát, Rodrygo pedig az üres kapuba lőtt. Minden eldőlt, 4-0 összesítésben a Madridnak.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2: Az egyik oldalon Vinícius hagyott ki helyzetet (Orsato játékvezető lest fújt), a másikon Mudrik.

SSC NAPOLI–AC MILAN 0-1: Lehet, hogy elszállt a Napoli utolsó esélye. Kvarachelia büntetőt lőhetett, Maignan kivédte.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2: A Real Madrid 4-0-s összesítéssel, kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe. Ellenfele a Manchester City vagy a Bayern München lesz, az angolok 3-0-ra nyertek az első mérkőzésen.

SSC NAPOLI–AC MILAN 1-1: Raspadori beadását Osimhen a kapuba fejelte, de még 2-1 összesítésben a vendégek előnye. A 93. percben vagyunk.

SSC NAPOLI–AC MILAN 1-1: Az AC Milan is bekerült az elődöntőbe, ellenfele az első, idegenbeli mérkőzését megnyerő Internazionale vagy a Benfica lesz.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×