eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Frank Lampard visszavonult angol labdarúgó, az angol első osztálybeli Chelsea legendás játékosa mezt mutat a londoni Stamford Bridge stadionban tartott sajtótájékoztatón 2019. július 4-én. A londoni klub három évre szerződtette vezetőedzőjének a 41 éves szakembert, aki a Juventushoz távozó olasz Maurizo Sarrit váltja.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Soha nem esett meg Chelsea-edzővel, mint ami most Frank Lamparddal

Pedig volt rá 118 év.

Negatív rekordot állított fel a Chelsea labdarúgócsapatánál Frank Lampard vezetőedző.

A Real Madridtól kedd este elszenvedett vereség - a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján - már sorozatban a negyedik kudarca volt a Kékeknek, s ezzel Lampard lett az első tréner a klub 118 éves történetében, aki kinevezése után négy vesztes meccsel debütált.

A 44 éves szakember - aki játékosként többek között három bajnoki címet, valamint BL-t nyert a csapattal -

két hete tért vissza a Chelsea-hez, amelyet 2019 nyara és 2021 januárja között egyszer már irányított.

Mostani regnálása alatt a gárda kétszer 2-0-ra kikapott a Real Madridtól, a bajnokságban pedig a Wolverhampton Wanderersszel és a Brightonnal szemben is alulmaradt.

A keddi BL-visszavágó egyébként már a 18. olyan mérkőzés volt a mostani idényben, amelyen a Chelsea nem szerzett gólt. Ilyen rossz mérlegre legutóbb az 1980/81-es szezonban volt példa a fővárosiaknál és az is közel 30 éve fordult elő legutóbb, hogy megszakítás nélkül négyszer kikapjon a csapat.

A Chelsea jelenleg a 11. a Premier League-ben, s reálisan nincs esélye arra, hogy európai kupaindulást érő helyen végezzen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Történelmi jelentőségű bírósági döntések születtek Európában: nincs mese, meg kell fizetni az energiaátmenet árát

Történelmi jelentőségű bírósági döntések születtek Európában: nincs mese, meg kell fizetni az energiaátmenet árát

Két történelmi jelentőségű bírósági ítélet is született az elmúlt időszakban a klímavédelem ügyében, amelyek alapján szerzőnk azt sürgeti, hogy az energetikában is előremutató modellt kell felépíteni, és "invesztálni kell többek között az energia megtermelését, szállítását / tárolását és elosztását végző rendszerekbe is". Előrebocsátja: "Ez sajnos azt is jelenti, hogy az EU lakosainak meg kell fizetnie technológiai átmenet árát. Aki korábban ébredt, annak kicsit kevesebbet, aki még kótyagos a szunditól azoknak többet. Egy biztos: most utólag, egy összegben sokkal fájóbb lesz, mint lett volna apránként, az össznépi házimozi-bulik, vagy új és folytatódó környezetszennyező beruházások támogatása helyett."

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×