eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Frank Lampard visszavonult angol labdarúgó, az angol első osztálybeli Chelsea legendás játékosa mezt mutat a londoni Stamford Bridge stadionban tartott sajtótájékoztatón 2019. július 4-én. A londoni klub három évre szerződtette vezetőedzőjének a 41 éves szakembert, aki a Juventushoz távozó olasz Maurizo Sarrit váltja.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Soha nem esett meg Chelsea-edzővel, mint ami most Frank Lamparddal

Pedig volt rá 118 év.

Negatív rekordot állított fel a Chelsea labdarúgócsapatánál Frank Lampard vezetőedző.

A Real Madridtól kedd este elszenvedett vereség - a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján - már sorozatban a negyedik kudarca volt a Kékeknek, s ezzel Lampard lett az első tréner a klub 118 éves történetében, aki kinevezése után négy vesztes meccsel debütált.

A 44 éves szakember - aki játékosként többek között három bajnoki címet, valamint BL-t nyert a csapattal -

két hete tért vissza a Chelsea-hez, amelyet 2019 nyara és 2021 januárja között egyszer már irányított.

Mostani regnálása alatt a gárda kétszer 2-0-ra kikapott a Real Madridtól, a bajnokságban pedig a Wolverhampton Wanderersszel és a Brightonnal szemben is alulmaradt.

A keddi BL-visszavágó egyébként már a 18. olyan mérkőzés volt a mostani idényben, amelyen a Chelsea nem szerzett gólt. Ilyen rossz mérlegre legutóbb az 1980/81-es szezonban volt példa a fővárosiaknál és az is közel 30 éve fordult elő legutóbb, hogy megszakítás nélkül négyszer kikapjon a csapat.

A Chelsea jelenleg a 11. a Premier League-ben, s reálisan nincs esélye arra, hogy európai kupaindulást érő helyen végezzen.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×