eur:
388.97
usd:
363.5
bux:
68043.21
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Fucsovics Márton pontszerzést ünnepel az amerikai Taylor Fritz elleni mérkőzésen a kaliforniai Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjében 2023. március 14-én.
Nyitókép: MTI/AP/Mark J. Terrill

Régóta halogatott kérdésben hozott döntést Fucsovics Márton

Az év végéig Nagy Péterrel és Palágyi Miklóssal készül a jelenlegi legjobb magyar férfi teniszező.

A világranglista 75. helyezettje a szövetség honlapján elmondta, meghozta a régóta halogatott döntést az edzőkérdésről.

"Szerintem nagyon jól működünk együtt, mindkettőjükkel fogom folytatni, ugyanebben a felállásban.

  • Peti többet fog velem utazni, ő egy kicsit közelebb áll hozzám, mi együtt nőttünk föl,
  • Miki pedig inkább itthon irányítja az edzéseimet.

Az év végéig marad ez a felállás, utána meglátjuk" - jelentette ki a 31 éves játékos. Palágyi Miklós a múlt héten Antalyában a Billie Jean King Kupa novemberi rájátszásába továbbjutott női válogatott kapitánya is egyben.

Az elmúlt három 1000-es besorolású tornára visszatekintve Fucsovics Márton közölte, Indian Wellsben, Miamiban és Monte-Carlóban hat győzelem és három vereség, illetve 150 világranglistapont lett a mérlege, amivel meg van elégedve.

"Indian Wellsben elkaptam a fonalat, a második körben

Alex De Minaurt vertem, aki top 20-as játékos. Azon a meccsen lendültem át a holtponton, amelybe előzőleg Dohában és Dubajban kerültem, mivel a sérült lábam miatt nem tudtam rendesen edzeni.

Utána a top 10-es Taylor Fritz ellen is jól ment a játék, bár kikaptam, de teljesen pariban voltam vele, utána Miamiban teljesen más körülmények voltak, Holger Rune ellen esti meccset vívtam, és jól játszott az ellenfél" - sorolta a Davis Kupa-válogatott vezére, majd rátért az első nagy salakos viadalra.

"Monte-Carlóban az ATP-31. Botic van de Zandschulp ellen majdnem nyertem, meccslabdákhoz jutottam, abszolút fölötte voltam. Aztán elbuktam a tie-breaket, és mivel bennem volt már két selejtezős mérkőzés, fizikálisan és mentálisan is visszaestem a döntő szettre. Összességében elmondhatom, hogy bár nekem általában nehezen megy a salakra való átállás, most egész jól éreztem magam ezen a felületen" - fejtette ki Fucsovics Márton, aki kedden Münchenben egy selejtezős ellenféllel kezd, majd a következő hetekben Madridban, Rómában, Genfben és a Roland Garroson lép majd pályára.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, nagy erőkkel támad az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, nagy erőkkel támad az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

ATACMS típusú nagy hatótávolság rakétákkal lőtte az ukrán haderő Luhanszkot, több tucat orosz katona meghalt. Támadás érte Odesszát, legalább 13 áldozatról tudni, többnyire civilekről. Valószínűleg kilőtt az orosz haderő egy amerikai HIMARS-rendszert. Az orosz haderő tovább nyomul Ocseretinétől nyugatra. Ukrajna szerint 120 összecsapás történt 24 órán belül az orosz alakulatokkal. Svájcban béketárgyalás lesz a háború lezárásáról, de Oroszország nem megy el. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×