eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Basketball hoop isolated on black background. Professional sport concept
Nyitókép: Augustas Cetkauskas/Getty Images

A gyönyörű magyar sportolóra profi sztárság vár Amerikában

A 9. helyre sorolta a magyar Juhász Dorkát az ESPN a női kosárlabda amerikai kiválasztója előtt.

A WNBA draftjának 9. kiválasztottja lehet Juhász Dorka. A jelenleg legjobb amerikai egyetemi csapatban játszó volt pécsi kosárlabdázó pazar szezont fut, és a bajnokesélyes UCONN legjobbjai közé tartozik.

Az ilyen ügyekben mindig pontos információval rendelkező ESPN szerint a Seattle Storm foglalja majd le a játékjogát. A tévétársaság oldala emlékeztet arra, hogy a magyar kosárlabdázó dupla-duplát átlagol a szezonban. Ez azt jelenti, hogy mérkőzésenként 10 pontnál többet ér el miközben 10-nél több lepattanót is szerez.

Ha valóban így történik majd, akkor szinte biztos, hogy Juhász Dorka nem lesz a magyar válogatott tagja az Európa-bajnokságon, hiszen a WNBA-felkészülés, majd szezon májusban kezdődik. A magyar magasbedobót a világsztár, de távozó Breanna Stewart helyére szerződtetheti a Storm.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk, a magyar női válogatott Románia legyőzésével kijutott az idei Európa-bajnokságra. A szövetségi kapitány, Székely Norbert az M4 Sporton arról beszélt a siker után, hogy "le kell vonni a tanulságokat, és úgy odamenni az Európa-bajnokságra, hogy ennél sokkal több önbizalmunk van".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×