eur:
393.47
usd:
368.67
bux:
65765.96
2024. április 23. kedd Béla
Loic Négo, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Még este is változott Marco Rossi kerete, újonc is bekerült - itt a friss lista

Sérülés miatt a fehérvári Nego Loic kikerült a jövő heti, Luxemburg és Görögország elleni mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéből.

https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1591760738124812288?s=20&t=LImY8oyi92LWO3qLYuMH1g

A magyar szövetség (MLSZ) vasárnap közölte Twitter-oldalán, hogy a középpályás izomsérülés miatt nem tud csatlakozni a többiekhez, és helyére Marco Rossi szövetségi kapitány nem hív be másik játékost.

Nego már a Kisvárda elleni vasárnapi bajnokin sem szerepelt.

Az MLSZ az este folyamán további változásokat jelentett be közösségi oldalán. Ezek szerint Bolla Bendegúz (Grasshoppers) és Kleinheisler László (NK Osijek) sem csatlakozhat a kerethez, amelybe a MOL Fehérvár két játékosa, Schön Szabolcs és újoncként Dárdai Pál kapott meghívót.

A nemzeti együttes jövő csütörtökön Luxemburgban lép pályára, három nappal később hazai pályán a görögökkel játszik barátságos mérkőzést.

A magyar labdarúgó-válogatott kerete

kapusok:

Dibusz Dénes (Ferencváros), Szappanos Péter (Budapest Honvéd), Tóth Balázs (Puskás Akadémia)

védők:

Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (MOL Fehérvár), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Mocsi Attila (ZTE FC), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia), Willi Orbán (RB Leipzig), Szalai Attila (Fenerbahce)

középpályások:

Baráth Péter (DVSC), Csongvai Áron (Újpest FC), Kerkez Milos (AZ Alkmaar), Nagy Ádám (AC Pisa), Schön Szabolcs (MOL Fehérvár), Styles Callum (Millwall), Vécsei Bálint (Ferencváros)

támadók:

Ádám Martin (Ulszan Hyundai), Dárdai Pál (MOL Fehérvár), Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Kalmár Zsolt (DAC), Németh András (Genk), Sallai Roland (Feiburg), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig) + Dzsudzsák Balázs (Debreceni VSC) a görögök elleni mérkőzésre

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×