eur:
392.89
usd:
366.03
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Kispesti szurkolók a Budapest Honvéd és a spanyol Villarreal B labdarúgócsapatának avatómérkőzésén az új Bozsik Aréna stadionanvatóján Budapesten 2021. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Bojkottot hirdettek a kispesti ultrák, a büféknél várakoznak majd

Az Ultras Kispest közleménye szerint a Vasas elleni csütörtöki bajnokin üresen hagyják a „Kanyart” az első 20 percben.

A Kispest-Honvéd Futball Club nevű Facebook-oldalon közzétett közleményben úgy fogalmaznak, hogy „a csapat évek óta tartó mélyrepüléséért a klub tulajdonosait, illetve vezetőit terheli a felelősség. Irántuk való ellenszenvük és tiltakozásunk jeléül a (csütörtöki Vasas elleni NB I-es – szerk. megj.) – meccs első 20 percében üresen hagyjuk a Kanyart.” Az említett időszakban a kanyar alatti részen gyülekeznek majd a büfék előtt a szurkolók.

A Bp. Honvéd hivatalos szurkolói csoportja arra is fölhívja a figyelmet, hogy természetesen a stadion többi pontján is lehet csatlakozni a tiltakozásukhoz.

Ismeretes, a Honvéd finoman szólva sem szerepel túl fényesen momentán az NB I-ben. Legutóbb vasárnap a Pakstól szenvedtek 5–0-ás vereséget, és a Vasas előtt a 11., utolsó előtti helyet foglalják el a tabellán, miután 14 forduló alatt már hetedszer kaptak ki. Tehát az új edző, a horvát Dean Klafuric – október végi – érkezése sem segített a kispestieken, hiszen még gólt sem sikerült szerezniük az irányítása alatt.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×