eur:
394.43
usd:
370.21
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A győri Stine Oftedal (b2) és Henny Ella Reistad, a dán Esbjerg játékosa (b) a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Team Esbjerg mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. június 4-én.
Nyitókép: Kovács Anikó

Két kulcsember is hosszabbított a győri kézilabdacsapatnál

Stine Oftedal 2024 nyaráig, Linn Blohm pedig 2025 nyaráig hosszabbította meg a szerződését a női kézilabda NB I-ben címvédő és listavezető Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatánál.

"Megvolt a lehetőségem a következő szezonról dönteni, de nem kellett sokat gondolkodni a folytatásról, mert Győrben továbbra is minden adott a nyugodt munkavégzésre, a sikerorientált és motivált klubvezetés céljai és elvárásai teljesen megegyeznek az enyéimmel, azaz minden fronton minden bajnokságban nyerni szeretnénk" - közölte a 31 éves a háromszoros világ- és négyszeres Európa-bajnok, kétszeres olimpiai bronzérmes Oftedalt, aki 2017 nyara óta játszik Győrben. Az irányító azóta 214 tétmérkőzésen 874 gólt szerzett győri színekben, kétszer nyert Bajnokok Ligáját az együttessel, amellyel emellett három-három Magyar Kupa és bajnoki elsőséget is ünnepelhetett.

"Az öltöző hangulata kiemelkedően jó, nagyszerű érzés ezekkel a lányokkal együtt szerepelni. Vonzó volt számomra a jövőkép, amit a vezetők felvázoltak, ezért nem kellett sokat gondolkodnom, hogy elfogadjam a hosszabbítási ajánlatot" - mondta Blohm, aki tavaly nyáron igazolt Győrbe, ahol magyar bajnoki címet nyert, valamint BL- és Magyar Kupa-ezüstérmet szerzett. A 30 éves, Eb-bronzérmes, svéd beálló 53 tétmérkőzésen 198 gólt szerzett győri színekben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×